Over Stolk Advies

Stolk Advies is een bouwkundig dienstverlener. Ik als eigenaar heb met een brede technische scholing als basis vanuit diverse werkervaringen een brede bouwtechnische kennis opgebouwd. Ik werkte onder andere als commercieel en technisch adviseur in de bouwstoffenhandel en -industrie en later had hij een beheerfunctie in de corporatiewereld. 

De wereld van bouwen en haar materialen kennen voor mij nauwelijks geheimen. Stolk Advies mag daarom als een kundig intermediair worden gezien die kennis en ervaring aanreikt, hiermee partijen tot elkaar brengt, vragen en problemen tot beheersbaar reduceert en oplossingen binnen handbereik brengt. Door mezelf onderdeel te maken van de vraagstelling en/of het probleem, ben ik een creatief en betrokken partner.

Stolk Advies beschikt over ervaring en kennis om u van dienst te zijn bij het zoeken naar antwoorden op uw bouwkundige vragen. De werkwijze van Stolk Advies is transparant. Binnen een (kosteloos) verkennend gesprek probeer ik mij in te leven in uw vragen en situatie. Aan de hand van een stappenplan en offerte doe ik u een gemotiveerd voorstel . Samen bespreken wij dit en ontwikkelen wij een werkplan. In veel gevallen zal het zelfs mogelijk zijn om vooraf de kosten met u af te stemmen.

 Zullen we vrijblijvend kennis maken?

Adrie Stolk

Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat Stolk Advies voor u kan betekenen op het gebied van kerkelijk vastgoedbeheer of als algemeen bouwkundig dienstverlener? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter. Stolk Advies neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.