Diensten

Diensten

 • Advisering Kerkelijke Gebouwen.
 • Bouwkundige Dienstverlening.
  Stolk Advies is een bouwkundig dienstverlener. Breed inzetbaar en ruime ervaring met overheden, architecten, aannemers en particulieren.
  Inzetbaar voor:

- Bouwtechnische keuringen bij aan- of verkoop van onroerende zaken, voorzien van een uitgebreide financiële bijlage. Hiermee gaan we net iets verder dan de gemiddelde dienstverlener, maar bieden u wel betrouwbare en bruikbare informatie bij een evt. financieringen.

- Opleveringen, vooropnames, onderhoudsplanningen en –adviezen voor woning- en utiliteitsbouw. Een must voor particulieren en bedrijven maar zeker ook voor VVE’s, scholen en kerken.

- Bouwadviezen en –begeleiding voor nieuwbouw en verbouw.

- Vastgoedbeheerplanning voorzien van begrotingen, incl. jaarlijkse actualisering. Tevens mogelijkheden voor begeleiding van uitvoer en het leveren van toezicht.

- Koper begeleiding

- Schade expertise

- Energieadviezen

 • Expertise Bouwmaterialen.
  Naast een brede bouwtechnische kennis  beschik ik over een uitgebreide expertise van bouwproducten. 
  Door een staat van dienst van vele jaren als commercieel- technisch adviseur voor zowel bouwmaterialenhandelaren alsmede de bouwstoffenindustrie, heeft deze wereld voor mij nauwelijks geheimen. Deze expertise stel ik graag beschikbaar aan zowel handel als industrie van bouwstoffen.

Inzetbaar voor:

- Marktverkenningen en –onderzoeken

- Agentschappen

- Free-lance of tijdelijke vertegenwoordiging van bouwstoffenhandelaren en/of –fabrikanten

- Ondersteunende diensten bij beurzen en promotieacties

Maak een afspraak

Bent u benieuwd wat Stolk Advies voor u kan betekenen op het gebied van kerkelijk vastgoedbeheer of als algemeen bouwkundig dienstverlener? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter. Stolk Advies neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.